👤

son sorumdur anlamadım açıklayıcı olursa sevinirim teşekkür ederim ​

Son Sorumdur Anlamadım Açıklayıcı Olursa Sevinirim Teşekkür Ederim class=

Cevap :

merhaba,

bu soruda x, y, z ye direkt olarak uygun değerler verirsek hızlı şekilde sonuca ulaşılabilir.

z > y > x

6 >4 > 2

[tex] \frac{ {(z - x)}^{2} }{(y - z)(x - y)} = \frac{ {(6 - 2)}^{2} }{(4 - 6)( 2 - 4)} = \frac{ {4}^{2} }{( - 2 \times - 2)} = \frac{16}{4} = 4[/tex]

bulunur.

Başarılar.

#LegendofEngineer

Cevap:

boşgisshhxgsesijjxfsixy